Vetelittäret

Seuraavat treenit: seuraa etusivun kenttävarauksia ja porukan whatsapp-ryhmää. Pyritään pitämään sunnuntaita ns. vakkarivuorona.

*** Kaikki uudet ja "vanhat" pesiksestä kiinnostuneet mukaan pitämään hauskaa! ***                                                              Tervetuloa!

Vetelittäret ovat taas lähdössä Turkuun Lady-Pesisturnaukseen 3.-4.9.2016. Porukkaa ollaan parhaillaan lyömässä lukkoon. Katso: http://www.varsinais-suomenpesis.fi/harrastepesis/vkladypesis/

Keitä Vetelittäret ovat?

Vetelittäret on VeteliPesiksen naisten harrastelijajoukkue. Joukkue on voittoa tavoittelematon harrastelijaporukka, jolle tärkeintä on mukava yhdessäolo pesiksen parissa. Mukaan otetaan täysi-ikäisiä iloisen asenteen omaavia, innostuneita amatööripelaajia (ei lisenssiä), jotka eivät ole pelanneet "oikeasti" piiiiiitkään aikaan. Harjoituksia pyritään pitämään samaan aikaan (eri kentällä) junnujen harjoitusten kanssa. Seuraa kuitenkin ilmoittelua.

Nämä "leidit" ovat sen verran innostuneita touhusta, että ovat osallistuneet jo kahtena vuonna Turussa järjestettävään Lady-Pesis-turnaukseenkin ja kolmas kerta kolkuttelee jo ovella. ;)

Tässä linkki Lady-Pesis sivulle.